Çoğu kişinin mining smithing kasmaya geldiği yerlerden birisidir.Faladora çıkışı olması,Mining Guild in bulunması ve insanların işine yarayacak shopların bulunması bu talebi artırır.Size bu haritadan Dwarven Mines'i daha ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.
Map:

(1) Nurmof's Pickaxe Shop
Nurmof's pickaxe bulundurur ve onları tamir eder.Nrmof's un bulundurduğu pickaxeler ve ve fiyatları şöyledir;

(2) Cart to Keldagrim
Burası Keldagrim'e giden bir maden yoludur.Cart Conductor la konuşarak bir bilet alıp Keldagrim'e gidebiliriz

(3) Dwarven Shopping Store
Burda çoğu General Storelerde bulunan şeylerden bulunur yani burasıda buranın General Gtoresidir.Bulunanlar ise şunlardır;

(4) Anvils & Crossbow Salesman
Crosbow satılan yerdir ayrıca yakınlarında 2 tane anvil bulunur.Crosbow Salesmanda satılan malzemeler bunlardır;

(5) Agility Shortcut
Duvarın diğer tarafına geçilen kestirme bir yoldur.Agility si 42 olan kişiler bu yolu kullanabilir.
(6) Drogo's Mining Emporium
Burası ise mining ve smithing malzemeleri satar satılanlar bunlardır;

(7) Locked Room
Drogon Slayer görevinde açılan kapıdır görevi yaptıktan sonrada girebilirsiniz fakat hiçbirşey bulunmaz
(

Mining Guild
Mining Guilddir.Mining'i 60 lvl olan arkadaşlar girebilir.Çoğu ore bulunur

NPC ler
İşte Dwarven Mines'in NPC leri
Rat

Dwarf

Scorpion

King Scorpion

Dwarfen Mines benim bildiğim bu kadardır unuttuğum bir şey varsa özür dilerim bazı resimler alıntıdır map ta alıntıdır fakat mapı daha ayrınıtlı şekilde ben değiştirdim (yazılar, numaralar fln) umarım yardımıcı olmuşumdur.